Sabtu, 19 April 2014
   OMAH   PRODUK PERUNDANGAN   LATAR      HUBUNGI KULO    GALERI   LINK TERKAIT    SITEMAP   
Sugeng rawuh teng website Kanwil Kementerian Agama Basa Jawa

Peta Jawa Timur Kanwil Jatim SKBAhmadiyah Forum Depag RI Masjid Kanwil Depag suramadu Bridge


Banner
Banner

Anda Pengunjung ke:

267116





Pengukuhan Guru Besar Pendidikan Agama Islam Pertama Uny

Rabu, 08-02-2012 07:28

Yogyakarta, - Universitas Negeri Yogyakarta, UNY, Selasa pagi(5/4), menggelar upacara pengukuhan Ajat Sudrajat sebagai Guru Besar Pendidikan Agama Islam Fakultas Ilmu Sosial dan Ekonomi Universitas Negeri Yogyakarta. Dengan pengukuhan Ajat Sudrajat sebagai Guru Besar Pendidikan... Selengkapnya

 

Kiai se-Jawa Madura Nyuwun Pembubaran Ahmadiyah

Jumat, 11-02-2011 07:17

PASURUAN - Halaqah Majelis Silahturrahmi Pengasuh Pondok Pesantren Indonesia (MSP3I) se-Jawa lan Madura nyuwun dateng pamarentah supados enggal mbubaraken Jemaat Ahmadiyah.

Majelis alim ulama ugi ndawuhaken supados ngendek sedoyo mawon kegiatan lan penyebran kegiatan... Selengkapnya

 
Warto Sadurunge
Yen pinuju wayah wengi langite terang banjur tumengaa ing tawang. Kita bakal nyipati saperangane gelaring alam. Abyoring langit kang sumilak sinebaran lintang-lintang pating krelip. Gedhe cilik kaya wis sengadi tinata panggonane. Angin sumilir ngobahake kekayonan lan gegodhongan kang ngandhut aruming gandane kekembangan. Sing kaya mangkono kuwi sayekti bisa nuwuhake rasa pangrasa tentrem ing ati kita. Nanging luwih saka iku, apa sing kaya mangkono mau ora ngosikake kita tumrap Kaluhuraning Gusti Kang Maha Agung kang wus mranata sakabehing mau??
Inilah Kue berbahan baku Ubi jalar hasil kreasi Darma Wanita KUA Srono yang keluar sebagai Juara I pada lomba kemarin. (Banyuwangi, 15 Desember 2011)
April 2014
MSSRKJS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
©2008 Kementerian Agama Republik Indonesia Pusat Informasi Keagamaan dan Kehumasan
Halaman ini diproses dalam waktu 0.008632 detik